Gépünk teljes körű karbantartása – Wise Care 365

Ezzel az egy programmal karbantarthatjuk gépünket. Átvizsgálja operációs rendszerünket, és törli a felesleges fájlokat, amivel szabad helyet szabadíthatunk fel merevlemezünkön. Tanácsokat ad beállítások módosításaira, hogy gyorsabb legyen számítógépünk. Átnézi az operációs rendszer registry adatbázisát, és a felesleges bejegyzéseket törli, így tovább gyorsítja rendszerünket. Saját töredezettség mentesítése van, így optimalizálja merevlemezünkön tárolt adatainkat.

Összességében rengeteg funkció be van építve már az ingyenes verzióba is, de van fizetős verziója, amiben még több hasznos funkció van. Én időnként le szoktam futtatni az ingyenes programot, ártani nem ártott eddig soha.

wisecare2

Azt fontos kihangsúlyoznom, hogy mindenki csak saját felelősségére használja a programot, mert szélsőséges esetben kifektethetjük rendszerünket. A program tökéletesen beszél magyarul, így könnyű használni, de komoly rendszerszintű módosításokat hajt végre a háttérben. Egy esetleges áramszünet futtatása közben visszafordíthatatlan kárt is okozhat. Én már nagyon sok gépen használtam, és eddig egyszer sem volt problémám vele, de ezt ki kell hangsúlyoznom ilyen program használata előtt.

A kíváncsiskodóknak sok sikert kívánok a programhoz. 🙂

Innen tölthető le a program:
http://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html

Ha bármi kérdésetek volna programmal kapcsolatban, bármelyik elérhetőségemen állok szolgálatotokra.